Сдружение „ФЕСТИВАЛ ДРАКОНОВИ ЛОДКИ“ е юридическо лице с нестопанска цел (ЮЛНЦ), регистрирано от Агенция по вписванията в „Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел“ с ЕИК 207341771. Създадено е от група запалени фенове на драконовите лодки и състезанията и фестивалите с тях. Запознайте се с учредителите на сдружението.

ДЖЕЙ ЕНД EM БЪЛГАРИЯ ЕООД

Вносител на спиртни напитки (байдзиу) от Китай, сувенири, порцеланови изделия, дървени фигури и други арт и занаятчийски продукти с високо качество. Официален вносител и представител на марка №1 по пазарна капитализация в света – Kweichow Moutai. Официален вносител и на най-големия производител на узо DISTILLERY – WINERY OF THRACE SA.

ЧАЙНА МОТОР КЪМПАНИ АД

Официален партньор и вносител за българския пазар на автомобили с марката Dongfeng – един от водещите автомобилни производители в Китай. Основана през 1969 г., компанията е базирана в град Ухан и е известна със своето разнообразие от продукти, включващи леки автомобили, камиони, автобуси и специализирани превозни средства. Dongfeng има множество съвместни предприятия с международни производители, което ѝ позволява да предлага широк спектър от модели на световния пазар. Компанията също така активно развива електрически и хибридни автомобили, стремейки се към иновации и устойчиво развитие в автомобилната индустрия.

ЛАБЕКСПЕРТ ООД

Една от водещите компании за продажба и сервизно обслужване на пробовземна и аналитична апаратура в България, концентрирана в две главни направления – доставка на аналитична апаратура, резервни части и консумативи, гаранционен и следгаранционен сервиз и осигуряване на обучение и консултации на клиенти в областта на качествения контрол и опазване на околната среда. ЛАБЕКСПЕРТ ООД разполага с оборудвана мобилна автоматична станция (МАС) за измерване качеството на атмосферния въздух.